torek, 14. maj 2013

ŠPORTNA POMLAD 2013



Že deveto leto zapored vam Festival športa in zabave Športna pomlad pripravlja obilo možnosti za športno sodelovanje in aktivno preživljanje prostega časa.
Rezervirajte si deset pomladnih dni in si med 10. in 19. majem 2013 privoščite brezplačno rekreacijo, s pomočjo izkušenih trenerjev spoznajte različne športe na kratkih tečajih, oglejte si tekmovanja ali pa se tudi sami preizkusite na rekreativnih turnirjih. V tem času pa si lahko ogledate tudi vrsto zabavnih inšportnih prireditev z nastopom plesnih, glasbenih in gledaliških skupin, ki bodo navdušile in razvedrile vsakogar!

Vabljene vse generacije, posamezniki in družine, športniki, rekreativci in radovedneži, ki bi radi videli, spoznali in poizkusili kaj novega. Zabavali se bodo tudi najmlajši, saj smo zanje pripravili delavnice in predstave, razigrane aktivnosti, osvojili pa bodo lahko tudi športna priznanja.

Tako kot vsako leto pa smo tudi letos poskrbeli za nove zanimive programe: pohod na Urban z malico za vsakega udeleženca; veliko čistilno akcijo Mariborskega otoka, s katero bomo na Mariborski otok vrnili življenje, ter ga pripravili za novo poletno kopalno sezono; streljanje z malo, veliko kalibrsko pištolo in laserjem; tekmovanje v raftingu na DraviOgled hrama Slovenskega nogometa ter kondicijski trening in trening za moč Crossfit.

Sprehodite se po spletni strani in poiščite aktivnosti zanimive za vas in termine, ki vam ustrezajo!
Izkoristite tudi ugodnosti, ki jih dobite s športno kartico ugodnosti!



Želimo vam aktivno in razgibano pomlad!






Ni komentarjev:

Objavite komentar