torek, 7. maj 2013

ŠPORT ŠPAS - DRUŽENJE VSEH GENERACIJ




V soboto, 11. maja 2013, bomo izvedli 5. športni dan za učence naše šole. Na ta dan se bomo udeležili prireditve ŠPORT ŠPAS - DRUŽENJE VSEH GENERACIJ, ki poteka po vsej Sloveniji (cilj druženja je na enem mestu združiti ljudi različnih generacij – otroke, starše, stare starše, strice, tete, bratrance, sestrične …).

Zbrali se bomo v Športnem parku Marjeta, in sicer ob 8.30. Ob prihodu se morajo vsi udeleženci najprej oglasiti pri mizah z napisom PRIJAVE, kjer bodo potrdili udeležbo.
Učenci morajo nato poiskati razrednika, ki bo držal tablo z napisom njihovega razreda. Po malici (ob 9. uri) bo sledil kratek kulturni program, ki se bo zaključil z ogrevanjem udeležencev pohoda. Učenci 1. triade se bodo podali na krajši pohod, učenci 2. in 3. triade pa se bodo odpravili na daljši pohod, ki pa ne bo trajal več kot eno uro.

Po pohodu se bomo ponovno zbrali v Športnem parku Marjeta, kjer bodo imeli učenci in njihovi spremljevalci na voljo številne športne in družabne igre (npr. igre naših dedkov in babic, orientacija, kros, hoja po vrvi, gasilske spretnosti, ročna dela, likovno ustvarjalnico…). V tem času se bodo predstavila tudi različna društva, naši kuharji bodo kuhali golaž, na voljo bodo degustacije dobrot.

Ob 12. uri bo razglasitev najmlajšega in najstarejšega udeleženca ter razglasitev najštevilčnejše družine.
Ta dan in ves naslednji teden bomo zbirali tudi star papir. Zabojnik bo pri Športnem parku Marjeta.

Športni dan bo izpeljan v  vsakem vremenu, zato bodite primerno oblečeni in obuti. Na ta dan ne bo organiziranega podaljšanega bivanja in kosila.
Do športnega parka v Marjeti in domov bodo vozili šolski avtobusi, in sicer po voznem redu, ki bo zapisan v okrožnici in na spletni strani šole. Vse, ki se boste tega dne pripeljali z avtomobilom naprošamo, da upoštevate navodila redarjev.

Lep športni pozdrav

Ni komentarjev:

Objavite komentar