petek, 19. marec 2010

Nagradni izlet v Planico



V četrtek, 18. 03. 2010, smo se učenci osnovne šole Starše odpravili na nagradni izlet v Planico, kjer smo si ogledali kvalifikacije svetovnega prvenstva v smučarskih poletih. Ker je bila naša šola izbrana na likovnem natečaju na temo Planica in otroci 2010, smo se tega dogodka udeležili le izbrani učenci, med nami tudi naš ustvarjalni Klemen Gorinšek (7. B), ki nam je s svojim likovnim izdelkom izlet tudi prislužil.

Zjutraj smo se zbirali okoli pol šeste, ob 5.40 pa smo se odpravili iz pred šole. Na avtobusu smo bili še vsi malo zaspani, a ne za dolgo, ker so zato poskrbele naše učiteljice, ki so nas na večurni vožnji spravljale v smeh. Ko smo prišli v Planico, smo bili že malo lačni, zato so nas tam pogostili s toplo malico. Nato smo se zbrali vsi skupaj, si pripravili navijaške pripomočke ter si naredili tatuje in se odpravili na tribuno. Zelo športno smo navijali za svoje favorite in za druge tekmovalce ter se ob tem imeli zelo super. Med premorom poletov, smo se odpravili na razglasitev rezultatov, kjer nas je obiskala tudi slovenska pevka Alya, ki je odpela za nas nekaj pesmi. Po končani športni prireditvi smo se zbrali pri stojnicah, kjer smo imeli tudi mi nekaj prostega časa, da smo lahko kupili kakšen spominek. Za na konec smo naredili še nekaj »gasilskih« fotografij.

Potem smo se odpravili proti domu, kamor smo varno prispeli. Mislim, da se bomo tega nagradnega izleta spominjali vsi. In res je, bilo je fajn!


Špela Pignar, 8. B - tisti dan enota za pridnost




Ni komentarjev:

Objavite komentar