petek, 13. maj 2016

POSAMIČNO ATLETSKO TEKMOVANJE IN 7 MEDALJ!

V petek, 13.5.2016, je na Poljanah potekalo za učence osnovnih šol posamično atletsko tekmovanje. Tekmovanja se je udeležilo tudi 32 učencev in učenk naše šole. Srčno so se borili ter držali pesti drug za drugega. In se je obrestovalo. Osvojili smo 7 medalj.
Prvo medaljo za OŠ Starše je priborila Tjaša v teku na 60m za mlajše deklice  in sicer bronasto. Sledili sta Sara in Laura v teku na 60m za starejše deklice. Sara si je priborila srebrno, Laura pa bronasto medaljo.
V skoku v daljino nas je razveselil Jure, ki je med mlajšimi dečki skočil 4,51 m  in osvojil srebrno medaljo.
Proti koncu tekmovanja smo dočakali prvo zlato medaljo. Osvojila jo je Kaja in sicer v metu vortexa pri starejših deklicah.
Sledila je štafeta dečkov in ponovno kolajna. Fantje so osvojili 3.mesto in bronasto medaljo. Na koncu smo nestrpno pričakovali rezultate meta vortexa za mlajše deklice. Tudi tam nismo bili razočarani - Sara V. je osvojila 2.mesto in srebrno medaljo.
Tudi vsi ostali učenci, ki so zastopali šolo, so dosegli dobre rezultate. Naj samo omenim, da so trije učenci zasedli nehvaležno četrto mesto. Vse rezultate si lahko ogledate na

http://www.ad-stajerska.si/



Skupinska fotografija

Anže - skok v višino

Nina, Hana in Samantha - skok v daljino

Tjaša - 3. mesto (tek na 60 m)

Jure - 2.mesto (skok v daljino)

Štafeta 4x100 dečki (Nik, Nino, Aljoša, manjka Jaka) - 3.mesto

Kaja - 1.mesto (vortex)


Jure in Nejc - skok v daljino

Sara (2.mesto) in Laura (3.mesto) - tek na 60 m

Sara - 2.mesto (vortex)



Ni komentarjev:

Objavite komentar