torek, 4. december 2012

ODBOJKA DEČKI - PREDTEKMOVANJE

V ponedeljek, 3.12.2012, smo se nekateri dečki 8. in 9.razreda ueležili odbojkarskega tekmovanja.

Ob 11.uri smo se z avtobusom napotili proti Sladkemu Vrhu in tamkajšnji osnovni šoli. Do tja smo se vozili približno eno uro potem pa smo se odpravili v garderobo in se preoblekli v drese osnovne šole Starše. Odšli smo v dvorano in se ogreli. Trener nam je dal še zadnja navodila, nato pa je sledila tekma z OŠ Rače. Ker smo jih poznali  že od prej, smo vedeli, da bo tekma tesna in izenačena. ŽAl smo zaradi nervoze in živčnosti izgubili z 2:0 v nizih. Po manjšem razočaranju smo se pomerili še z OŠ Hoče. Pri OŠ Hoče je veloko igralcev odbojko treniralo, zato smo tudi to tekmo izgubili z 2:0.
V obeh nizih smo dosegli približno 15 točk, s čimer smo bili zadovoljni, a ostal je grenak priokus poraza. Po dveh porazih smo se preoblekli in se malce poklapani odpravili proti staršam. Vedeli smo, da nas prihodnji teden čakata še dve tekmi in da lahko popravimo prvi vtis.

Šolo smo na odbojkarskem  tekmovanju zastopali: Miha Majhenič (kapetan), Matic Milec, Timi Elšnik, Alen Dobnik, Nejc Bohak, Bor Meglič, Andraž Zimet, Luka Svenšek in Klemen Bele. Spremljala sta nas učitelj Sašo in trener Alen.
Klemen Bele

Ni komentarjev:

Objavite komentar