četrtek, 22. november 2012

ROKOMETAŠICE IN ROKOMETAŠI OŠ STARŠE V ČETRTFINALU DP!

V četrtek, 22.11.2012, je na OŠ Rada Robiča potekalo področno tekmovanje v rokometu za starejše deklice in dečke. Najprej so na parket stopile deklice  in prikazale odlično igro proti učenkam OŠ  Slave Klavore ter jih premagale 14:2.  S tem so si priigrale mesto v finalu. Nasprotnice v finalu so bile učenke OŠ Rada Robiča, ki so pravtako morale priznati premoč naših učenk, saj je bil končni rezultat 21:2 za učenke naše šole.

Borbeno in srčno igro za OŠ Starše in s tem uvrstitev v četrtfinale DP v rokometu so prikazale naslednje učenke:


Nika Dobnik, Sara Pesek, Urška Kokot, Maruška Žunkovič, Petra Kirbiš, Brina Petek, Sabina Brezner, Zala Sel, Sara Petrovič, Maša Kirbiš, Katarina Rozman in Kaja Petrovič.  (manjka Kaja Trifkovič)

Za osvojeno 1.mesto jim iskreno čestitamo!


Kasneje so pomerili svoje moči še dečki. V prvi tekmi so gladko premagali učence OŠ Rada Robiča. Sledila je tekma za prvo mesto proti OŠ Rače. Z nekoliko slabšo igro v obrambi je bil rezultat prvega polčasa obrnjen v prid nasprotniku. Le zbrana igra v obrambi in napadu v drugem delu, je pripomogla k temu, da se je tekma končala z izenačenim rezultatom 12:12. Sledile so sedemmetrovke. Naši fantje so ob dobrih obrambah Tilna, suvereno zadeli mrežo nasprotnega vratarja in tako postali področni prvaki in se uvrstili v četrtfinale DP v rokometu. Čestitamo!

Zmage so se veselili:


Andraž Zimet, Tadej Kac, Jani Elšnik, Miha Majhenič, Žan Petek, Nejc Bohak, Miha Mesarič, Matic Milec, Alen Dobnik, Tilen Lončarič in Timi Elšnik (manjka Teo Milič).







Ni komentarjev:

Objavite komentar