četrtek, 27. september 2012

Tek in hoja za upanje 2012

Letos se ponovno dobimo na Teku in hoji za upanje, ki je kot že vrsto let namenjen gibanju, veselemu druženju in zbiranju sredstev. Tudi letos bomo tekli in hodili pod častnim pokroviteljstvom Ministrstva za zdravje. Zbrana sredstva bomo namenili Zvezi prijateljev mladine za pomoč socialno ogroženim otrokom.



V Mariboru se bomo družili, v soboto 6. oktobra pred Športnim društvom Center Maribor. S prijavami začnemo ob 9. uri, s tekom ali hojo na dva, štiri in osem kilometrov po Mestnem parku Maribor pa ob 11. uri oz. ob 10. uri za otroke. Pred tekom in hojo se bomo ogreli z Mojco Bračko. Skozi sobotno dopoldne nas bo popeljala Melita Plešnik, svoje kolesarske atrakcije bo predstavil Urh Pantner, plesalci Plesne šole Bolero in telovadci Športnega društva Center Maribor. Z različnimi otroškimi delavnicami pa bomo poskrbeli, da tudi našim najmlajšim ne bo dolgčas.

Z udeležbo na teku in hoji ter s plačilom donacije, ki znaša v Mariboru 5 evrov in na otroškem teku en evro boste podprli prizadevanja Europe Donne in prispevali v sklad, s katerim želimo pomagati socialno ogroženim otrokom. Zbranim donacijam bomo dodali še izkupiček od prodanega blaga na dogodkih, ter druge donacije podpornikov Europe Donne zbrane do konca rožnatega oktobra.

Ko pomagamo drugim, pomagamo tudi sebi.

Prisrčno vabljeni!
 

Ni komentarjev:

Objavite komentar