torek, 8. maj 2012

5. DAN DRUŽENJA IN GIBANJA VSEH GENERACIJ


V soboto, 12. 5. 2012, sodelujeta  naša šola in vrtec v vseslovenskem športnem dogodku Dan druženja in gibanja vseh generacij 2012, na katerega ste vabljeni vsi vi – starši, stari starši in učenci, mlajši bratci in sestrice, prijatelji, znanci ….
Ta dan je namenjen predvsem druženju z Vami, Vašimi otroki in ostalimi sorodniki. Verjamemo, da boste skupaj z otroki preživeli lep sobotni dopoldan. Prireditev bo v vsakem vremenu, vsebino bomo  prilagodili.
Program bo pester in zabaven. Nagradili bomo najštevilnejšo družino, najstarejšega in najmlajšega udeleženca prireditve. Za uvod bomo tudi malce  zaplesali. V nadaljevanju se vam bodo na prireditvenem prostoru predstavili društvo Ajda, Mali vrtnarji vrtca Pikapolonica, lokalni pridelovalci, PD Fram, RK Rače, gasilci … Na eni izmed stojnic vam bodo izmerili tudi krvni tlak … Nato vas bomo popeljali na krajši pohod po občini Starše, za zaključek dopoldneva pa bomo poskrbeli za razne športne dejavnosti, kjer se boste lahko starši pomerili s svojimi otroki (štafetne igre, namizni tenis, poligon, badminton, košarka, dvoranski hokej, nogomet …).
V humanitarne namene bomo takrat zbirali denar za štipendiranje mladih – pošlji SMS na 1919 »PISMOSRCA«.
Za svojo osvežitev vas prosimo, da prinesete s seboj stekleničko vode iz pipe.

Vabljeni ste torej v soboto, 12. 5. 2012, ob 8.45, ko se prične program po sledečem urniku:

8.45
zbor pred šolo (OŠ Starše), vpisovanje udeležencev
9.00
uvodni pozdrav in nagovor udeležencev (nastop ljudskih godcev)
9.15 – 9.30
skupinsko ogrevanje in razgibavanje telesa ob glasbi
9.40
pohod po občini Starše
10.40 – 11.45
športne aktivnosti v telovadnici (tekmovanje med učenci in starši), poligoni in štafetne igre v atriju, merjenje krvnega pritiska, degustacije domačih dobrot, predstavitev gasilcev in lokalnih pridelovalcev
11.45 
RAZGLASITEV NAJMLAJŠEGA IN NAJSTAREJŠEGA UDELEŽENCA    PRIREDITVE TER NAJŠTEVILČNEJŠE DRUŽINE – NAGRADE!!!
11.55 
ZAKLJUČEK (»Pet pred dvanajsto«)

Ni komentarjev:

Objavite komentar