petek, 27. januar 2012

OBVESTILO SMUČANJE



V ponedeljek , 30. januarja 2012, bo na Areškem Pohorju (Cojzerica) potekalo prvenstvo osnovnih šol Maribora in okolice v alpskem smučanju (veleslalom) in deskanju na snegu. Pričetek tekmovanja je ob 12. uri.
Učenci, ki se bodo tekmovanja udeležili, naj nanj pridejo prosim v spremstvu staršev. Zbor učencev bo med 9. in 10. uro pred hotelom Areh, kjer bodo dobili smučarske karte. Do tekmovanja bodo tako lahko učenci prosto smučali v spremstvu svojih staršev.
S seboj prinesejo potrebno smučarsko opremo (smučarski čevlji, smuči, palice, čelada, smučarska očala, v primeru sonca lahko tudi sončna očala) in so oblečeni v primerna smučarska oblačila (smučarske hlače in jakna oz. smučarski kombinezon, smučarske rokavice, kapa). Uporaba smučarske čelade je obvezna za vse učence!
Tekmovanje v veleslalomu bo trajalo od 12. ure do cca 14.30 ure. Starše prosim, da se med seboj dogovorite glede prevoza otrok domov.
Smučarske karte bodo učenci dobili na dan tekmovanja (cena karte za otroka je 10,50 €). S seboj naj imajo tudi nekaj denarja za malico in topel čaj.

Vsi tekmovalci nastopajo na lastno odgovornost! Organizator in izvajalec ne odgovarjata za opremo nastopajočih.


Učiteljica športne vzgoje: Carmen Onišak

Ni komentarjev:

Objavite komentar