ponedeljek, 26. september 2011

LUKA MILEC DRŽAVNI PRVAK V MOTOKROSU

Motokrosisti so minuli vikend s peto dirko v Radizelu zaključili letošnje državno prvenstvo. Pred finalom so bile med vodilnimi dirkači minimalne razlike, zato je bila zadnja dirka zelo zanimiva. Naslovov državnih prvakov za sezono 2011 so se ob koncu veselili Sašo Kragelj (AMD Feroda), Tim Gajser (AMD Feroda), Miran Kovačič (AMD Trebnje), Bogomir Gajser (AMD Feroda) in Luka Milec (Geodrill RT).

finale_lukamilec
                                   
Luka v finalni vožnji
V kategoriji podmladka do 65 kubičnih centimetrov je naslov državnega prvaka zasluženo osvojil Luka Milec (Geodrill RT). Milec je vodil že pred finalom, v Radizelu pa je z dvema suverenima vožnjama le še potrdil svoje vodstvo in si prislužil prvo mesto v seštevku prvenstva. V obeh vožnjah je bil boljši od Jana Pancarja (AMD Šentvid), s katerim sta se za zmago borila vso sezono. Pancar je na koncu tako dirko kot državno prvenstvo končal na drugem mestu. Tretje mesto v prvenstvu je s tretjim mestom na finalni dirki osvojil Maks Mausser (TRK Tajfun), ki je imel že pred finalom veliko prednost pred četrto uvrščenim.

finale_podmladek65ccm

S tem se je tekmovanje za državno prvenstvo končalo, motokrosisti pa se bodo na proge znova podali marca prihodnje leto.

ISKRENE ČESTITKE!


Ni komentarjev:

Objavite komentar