torek, 19. april 2011

PLESNE DROBTINICE

V torek, 5.4.2011 je v dvorani Union potekala območna revija otroških plesnih skupin „Plesne drobtinice.“ Ob 11. uri smo se učenci in učenke iz OŠ Starše odpravili na generalko v Maribor. Ob 17.30 smo se zbrali v Beli dvorani, kjer smo se oblekli, punce pa smo se tudi naličile. Ob 18. uri se je prireditev začela. Za OŠ Starše so najprej nastopile Barve (Koreografija: Tanja Verglez). Kot 16. so se predstavili Pastirčki (koreografija: Jasna Dobaj). Za njimi smo se predstavili še mi- s Čokolado- življenje jo hoče (koreografija: Tanja Verglez).

Po nastopu so nas v garderobe prišli iskat starši. Učiteljice so nam po nastopu čestitale. Vseh točk je bilo 19. Za OŠ je nastopalo 20 učencev in vsi smo se dobro odrezali.

Plesali smo: Veronika Mešić, Eva Premzl, Ana Gašperin, Miha Ekart, Valentina Brumen, Maja Selinšek, Sabina Brezner, Maša Kirbiš, Kaja Petrovič, Petra Kirbiš, Timi Elšnik, Zala Sel, Maruška Žunkovič, Ana Bandur, Nika Dobnik, Mia Ducman, Lana Ljubec, Hana Premzl, Kaja Selinšek, Maja Šic Matjašič.


Plesalci in plesalke

Ni komentarjev:

Objavite komentar