sreda, 23. junij 2010

ŠPORTNI DAN V RUŠAH

Drži, da smo bili v Športnem parku Ruše prvič, prav gotovo pa nismo bili zadnjič.  Igrali  smo vodno košarko, vodno odbojko, vaterpolo, kegljali smo, bili na fitnesu, tekmovali v štafetah, igrali odbojko na mivki ... Skratka - za vsakega se je našla dejavnost, ki je pritegnila njegovo pozornost ... Bilo je super! Prepričajte se!





V sredo, 23. junija 2010, smo se z osnovno šolo Starše odpravili v Ruše, kjer smo preživeli zadnji športni dan v tem šolskem letu.

Zjutraj smo se 6., 7. in 8. razredi zbrali v jedilnici ob 8.30, kjer smo imeli malico (sirova štručka in jabolčni sok). Zunaj sta nas že pričakovala šoferja avtobusov. Nato smo se odpeljali proti Rušam. Med potjo smo že nestrpno pričakovali prihod. Nekaj časa smo na žalost morali počakati, da so nas sprejeli. Nekateri smo se odpravili do garderob in se oblekli v kopalke, drugi pa so odšli na fitnes. Nato smo se stuširali in odhiteli v bazen. Zelo smo se zabavali in tudi igrali smo razne igre (vaterpolo, odbojka in vodna košarka). Bilo je tudi zanimivo, ko smo tekmovali v plavanju. Ob 12.30 smo se deklice odpravile sušiti lase, dečki pa so se še naprej kopali. Kmalu za tem so prišli za nami. Čez nekaj časa smo se vsi uredili in odpravili proti šoli. Ko smo prispeli smo nekateri odšli na kosilo, drugi pa domov.

Na tem športnem dnevu je bilo zabavno, veselo, zanimivo in upamo, da se še bo ponovilo!!

                                                                                    AVTORICI: Maja Mlakar in Patricija Gerečnik, 7.A









Juhuhu, počitnice so tu!

Ni komentarjev:

Objavite komentar