četrtek, 21. november 2013

INTERESNA DEJAVNOST - ODBOJKA

Ob četrtkih poteka interesna dejavnost za deklice od 5 . do 7. razreda. Vadbo pričnejo ob 13.55 in končajo ob 14.40. Vabljeni!





IZBRANI ŠPORT NOGOMET

Učenci 7. razredov so si za izbirni predmet izbrali Izbrani šport - nogomet. In tako  potekajo ure izbranega športa ob četrtkih zjutraj ....








sreda, 20. november 2013

NAVIJAČICE

Med dekleti se je v preteklem šolskem letu  porodila ideja o navijačicah in tako smo ustanovili skupino, ki ob sredah pridno vadi prve elemente navijaštva. Dekleta in fantje - kar tako naprej!






INTERESNA DEJAVNOST - KOŠARKA

V letošnjem letu se je povečalo zanimanje za igranje košarke pri dečkih, tako se ob torkih zbere tudi do 20 udeležencev.  Ker se že bližajo prve tekme, fantje pridno trenirajo in si nabirajo nova košarkarska znanja.

Ekipa košarkarjev 2013


 

sreda, 13. november 2013

BILI SMO NA BOWLINGU

Pa je napočil mesec november, ko smo se s športom za sprostitev končno odpravili na bowling in sicer v Bovling center Ptuj. Tam nas je pričakal prijazen gospodič, razdelil čevlje in že smo začeli. Bilo je zelo zabavno in kar prehitro je minil čas našega druženja ....


Skupinska fotografija





torek, 12. november 2013

BOWLING - ŠPORT ZA SPROSTITEV


V sredo, 13. novembra 2013, se bomo v okviru ŠPORTA ZA SPROSTITEV seznanili z bowlingom. Obiskali bomo Bowling center Ptuj.




Avtobus odpelje izpred šole ob 13.uri. Aktivnost bo trajala do 16.30 ure. Starši prevzamete otroke na avtobusni postaji na Ptuju.





DEČKI IN DEKLICE ČETRTFINALE!

V petek je potekalo področno tekmovanje  rokometu za starejše dečke in deklice. Učenci in učenke naše šole so se dobro borili in se uvrstili na 2.mesto, kar jim omogoča nastop v četrtfinalu DP v rokometu, ki bo meseca februarja.

Vsem nastopajočim čestitamo!

OŠ Starše so zastopali:

Dečki: Andraž Zimet, Aljaž Geršak, Miha Mohorko, Teo Milič, Jani Elšnik, Miha Majhenič, Florjan Rodošek in Miha Habjanič.
Deklice: Nika Dobnik, Nika Dovečar, Rebeka Krasnič, Veronika Gorinšek, Katarina Rozman, Laura Babič, Sara Petrovič, Brina Petek in Kaja Trifkovič.



sreda, 6. november 2013

MEDOBČINSKI PRVAKI IN PRVAKINJE

V sredo so rokometaši in rokometašice OŠ Starše osvojili naslov medobčinskih prvakov. Tekmovanje se je odvijalo v športni dvorani OŠ Starše.
Fantje so v uvodni tekmi premagali učence OŠ Kungota, nato pa v tekmi za 1.mesto premagali še učence OŠ Duplek. Za OŠ Starše so igrali:


Andraž Zimet, Aljaž Geršak, Miha Mohorko, Teo Milič, Jani Elšnik, Miha Majhenič, Florjan Rodošek in Miha Habjanič.

Kasneje so se pomerila še dekleta. Najprej so premagala učenke OŠ Duplek, nato pa še učenke OŠ Rače. 

Za OŠ Starše so igrale: Nika Dobnik, Nika Dovečar, Rebeka Krasnič, Veronika Gorinšek, Katarina Rozman, Laura Babič, Sara Petrovič, Brina Petek in Kaja Trifkovič.

 


Vsem igralcem čestitamo! Obe ekipi sta se uvrstili v nadaljevanje tekmovanja, ki bo potekalo  v petek.