petek, 15. januar 2010

ZIMSKI POHOD

Ob 14.00 uri smo se učenci, ki obiskujemo šport za zdravje in šport za sprostitev, odpravili na zimski pohod. Potr nas je vodila od Ruške koče na Arehu pa vse tja do Mariborske koče. Na poti nas je vse zeblo, a smo se vseeno na veliko kepali in ribali. Ko smo prišli do koče, smo se odtalili, nato pa se odpravili domov. Na srečo nam ta dan ni bilo potrebno naredit domače naloge, saj je bil petek.

četrtek, 14. januar 2010

TRETJI ŠPORTNI DAN

3. športni dan se je odvijal 14.1.2010 in sicer na treh različnih krajih. Nekateri so se šli smučat na Areh, nekateri so šli na drsanje in nato na pohod do Zlatoličja, nekaj pa jih je ostalo v šoli, kjer so imeli športne igre in nato pohod v Marjeto, kjer so šli v fitnes.

sreda, 6. januar 2010

NOGOMET


6.1.2010 smo v Limbušu igrale proti OŠ Ruše in OŠ Hoče. Obe tekmi smo zmagale in se nato uvrstile na področno tekmovanje, ki je potekalo 13.1.2010. Tekmovanje je potekalo prav tako v Limbušu. Igrale smo proti OŠ Franceta Prešerna in OŠ Rada Robiča. Po prvi zmagi z OŠ Franceta Prešerna smo imele počitek in nato igrale proti OŠ Rada Robiča. Po rednem delu, v katerem ni bilo golov, smo imele proste strele in nato zmagale z 1:0. Odločilni gol je zadela Nika Kelc.
S prvim mestom na področnem tekmovanju smo se uvrstile na polfinale državnega prvenstva.