nedelja, 22. november 2009

PLAVANJE

S športom za zdravje in športom za sprostitev smo se 22.11. 2009 odpravili na plavanje v Terme Ptuj na Ptuju. Tja smo se peljali z avtobusom in kombijem saj nas je bilo preveč samo za avtobus. Tam smo se preoblekli in se šli kopat. Veliko se nas je vozilo po toboganu. Ob 17.00 uri smo se z večjim avtobusom odpravili domov.

sreda, 18. november 2009

DRUGI ŠPORTNI DAN


Drugi športni dan se je, za razliko od prejšnjega, odvijal kar v šoli. V šoli smo najprej igrali košarko in namizni tenis, nato pa smo odšli v atrij, kjer smo igrali hokej.

Nato  smo se peš odpravili v Zlatoličje, kjer smo imeli nekaj prostega časa. Fantje so (kot ponavadi) igrali nogomet, punce pa odbojko. Tisti, ki so doma v Zlatoličju, so lahko odšli domov (seveda so morali imeti pisno dovoljenje staršev, če ne je bil "cirkus").


četrtek, 12. november 2009

DRSANJE

12. novembra 2009, smo se s športom za zdravje in športom za sprostitev odpravili na večerno drsanje v Ledno dvorano Maribor. Tam smo si sposodili drsalke in se odpravili drsat. Nekatere so že bolele noge saj smo se drsali non-stop v eno smer. Učitelji so se jezili, če nismo imeli rokavic, saj so bili nekateri nerodni in na primer Katja Babič je morala zaradi tega na šivanje prsta. Vsi smo se imeli kljub temu zelo lepo. Ob 20.00 so nas z avtobusom razvozili po vaseh.